Hakutuloksiin
Slide 1 of 9
  • Premise
    ISOT KUVAT

Sturenkatu 21

Alppila, Vallila · 00510 HELSINKI

Pinta-ala534 m2
Kerros2
KaupunkiHelsinki

Ulkoasultaan vuoden 1939 funktionalismia edustava trendikäs toimitilakohde Helsingin elinvoimaisimmalla alueella, erinomaisilla liikenneyhteyksillä

Vuokrataan toimitilaa kantakaupungin sykkeestä! Tilan vapaa korkeus parhaimmillaan 9 m. Tilassa lisäksi n. 163 m² kokoinen parvi, jonka pystyy tarvittaessa purkamaan.

Kiinteistössä toimii kahvila-ravintola, myös lähialueella on runsaasti ravintoloita. Tämä sijainti on täysosuma, jos etsit sekä historiallisia että trendikkäitä tiloja yhdeltä Helsingin elinvoimaisimmisa alueista.

Vuokrattavissa toimitilaa tyylikkäässä funkkiskohteessa Vallilassa. Upea, persoonallinen kiinteistö Sturenkatu 21 tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia tilaratkaisuja.

Nämä historiallisesti arvokkaat toimitilat sijaitsevat keskeisellä ja ennen kaikkea näkyvällä sijainnilla. Suoraan kohteen edestä voi hypätä usean eri bussilinjan matkaan ja ohi viistävät myös ratikkakiskot moneen suuntaan.

Trendikäs Vallila on toimiva ratkaisu historiallista työympäristöä ja sujuvia liikenneyhteyksiä arvostavalle.

Helsingin kantakaupungin palvelut ovat helposti saavutettavissa Vallilasta käsin. Lähialueen palveluihin lukeutuvat kiinnostavien kivijalkaliikkeiden joukossa kuntosali, ruokakauppa, kioski, parturi- ja kampaamopalvelut sekä kahvilatarjontaa.

Autoilijoita varten on saatavilla pysäköintipaikkoja kiinteistön pihasta. Kiinteistössä toimii lisäksi oma ravintola, joka tarjoaa päivittäin vaihtuvia lounasvaihtoehtoja, myös take awayna.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Sturenkatu 21, 00510 ALPPILA, VALLILA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2
Pinta-ala
534 m2
Monitilatoimisto
41 hlö
Huonetoimisto
29 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu200 m
Bussipysäkki130 m
Juna1,6 km
Lentokenttä15,9 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa