Hakutuloksiin
Slide 1 of 9
  • Premise
    ISOT KUVAT

Sturenkatu 21

Alppila, Vallila · 00510 HELSINKI

Pinta-ala650 m2
Kerros4
KaupunkiHelsinki

Ulkoasultaan vuoden 1939 funktionalismia edustava trendikäs toimitilakohde Helsingin elinvoimaisimmalla alueella, erinomaisilla liikenneyhteyksillä

Vuokrattavissa toimitilaa tyylikkäässä funkkiskohteessa Vallilassa. Upea, persoonallinen kiinteistö Sturenkatu 21 tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia tilaratkaisuja. Nämä historiallisesti arvokkaat toimitilat sijaitsevat keskeisellä ja ennen kaikkea näkyvällä sijainnilla. Suoraan kohteen edestä voi hypätä usean eri bussilinjan matkaan ja ohi viistävät myös ratikkakiskot moneen suuntaan.

Trendikäs Vallila on toimiva ratkaisu historiallista työympäristöä ja sujuvia liikenneyhteyksiä arvostavalle. Helsingin kantakaupungin palvelut ovat helposti saavutettavissa Vallilasta käsin. Lähialueen palveluihin lukeutuvat kiinnostavien kivijalkaliikkeiden joukossa kuntosali, ruokakauppa, kioski, parturi- ja kampaamopalvelut sekä kahvilatarjontaa. Autoilijoita varten on saatavilla pysäköintipaikkoja kiinteistön pihasta. Kiinteistössä toimii lisäksi oma ravintola, joka tarjoaa päivittäin vaihtuvia lounasvaihtoehtoja, myös take awayna.

Vapaana oleva 4. kerroksen toimisto josta näkymät kolmeen eri suuntaan isoita ikkunoista. Ikkunoista näet Puu Vallilan alueen. Tällä hetkellä tilassa on paljon erikokoisia huoneita, mutta tila suunnitellaan ja muutetaa seuraavan asukkaan toiveiden mukaan. Tässä on hyvä mahdollisuus päästä suunnittelemaan oma toimisto Vallilan ytimeen. Tule tutustamaan Vallilan mielenkiintoisimpaan kiinteistöön!

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Sturenkatu 21, 00510 ALPPILA, VALLILA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4
Pinta-ala
650 m2
Monitilatoimisto
50 hlö
Huonetoimisto
35 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu200 m
Bussipysäkki130 m
Juna1,6 km
Metro900 m
Lentokenttä15,9 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa