Hakutuloksiin
Slide 1 of 7
  • Premise
    ISOT KUVAT

Sturenkatu 21

Alppila, Vallila · 00510 HELSINKI

Pinta-ala179 m2
Kerros2
KaupunkiHelsinki

Ulkoasultaan vuoden 1939 funktionalismia edustava trendikäs toimitilakohde Helsingin elinvoimaisimmalla alueella, erinomaisilla liikenneyhteyksillä

Vapaana siisti toisen kerroksen 179m2 toimotila, josta ikkunat kahteen eri suuntaan. Valoisassa tilassa on erikokoisia työhuoneita ja kaksi wc:tä.

Vuokrattavissa toimitilaa tyylikkäässä funkkiskohteessa Vallilassa. Upea, persoonallinen kiinteistö Sturenkatu 21 tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia tilaratkaisuja. Nämä historiallisesti arvokkaat toimitilat sijaitsevat keskeisellä ja ennen kaikkea näkyvällä sijainnilla. Suoraan kohteen edestä voi hypätä usean eri bussilinjan matkaan ja ohi viistävät myös ratikkakiskot moneen suuntaan.

Trendikäs Vallila on toimiva ratkaisu historiallista työympäristöä ja sujuvia liikenneyhteyksiä arvostavalle. Helsingin kantakaupungin palvelut ovat helposti saavutettavissa Vallilasta käsin. Lähialueen palveluihin lukeutuvat kiinnostavien kivijalkaliikkeiden joukossa kuntosali, ruokakauppa, kioski, parturi- ja kampaamopalvelut sekä kahvilatarjontaa. Autoilijoita varten on saatavilla pysäköintipaikkoja kiinteistön pihasta. Kiinteistössä toimii lisäksi oma ravintola, joka tarjoaa päivittäin vaihtuvia lounasvaihtoehtoja, myös take awayna.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Sturenkatu 21, 00510 ALPPILA, VALLILA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2
Pinta-ala
179 m2
Monitilatoimisto
14 hlö
Huonetoimisto
10 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu200 m
Bussipysäkki130 m
Juna1,6 km
Metro900 m
Lentokenttä15,9 km.

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa