Hakutuloksiin
Slide 1 of 6
  • Premise
    ISOT KUVAT

Toinen Linja 7 · Lyyra

Hakaniemi, Kallio, Siltasaari, Merihaka · 00530 HELSINKI

Pinta-ala3400 m2
Kerros5-7/9
KaupunkiHelsinki

Modernia ja monikäyttöistä toimitilaa Hakaniemen ja Kallion rajalle nousevasta palvelukeskus Lyyrasta

Lyyrassa on vuokrattavana modernia ja erittäin monipuolista toimistotilaa, joka on joustavasti muunneltavissa käyttäjän tarpeisiin sopivaksi. Isot ikkunat avautuvat Kallion kattojen ylle ja merelle päin. Tämä kokonaisuus koostuu kolmesta eri kerroksesta, jotka ovat yhdistettävissä sisäportailla. Mahdollisuus myös lisäkerroksiin.

Lyyran palvelukeskuksessa on vapaana eri tilakokoja aina 300 m2 alkaen, joten ole rohkeasti yhteydessä, jos kohde kiinnostaa!

Lyyra on Toisen Linjan ja Siltasaarenkadun kulmaan rakennettava tieteen ja talouden yhdistävä moderni palvelukeskus. Kesällä 2022 Hakaniemen ja Kallion rajalle valmistuva elävä Lyyra-kortteli tarjoaa monikäyttöisiä toimitiloja, ravintoloita, päivittäis- ja erikoistavarakauppoja ja muita palveluja. Tämän lisäksi Lyyraan on tulossa tasokas hotelli. Hankkeen yhteydessä Siltasaarenkatu uudistetaan viihtyisäksi ulko-olohuoneeksi, jossa pääsee nauttimaan Kallion sykkeestä trendikkäiden ravintoloiden, kahviloiden ja terassien täyttämänä.

Lyyra sijaitsee Helsingin tiheiten asutetulla Hakaniemen ja Kallion alueella, ja julkiset kulkuyhteydet ovat sen mukaiset. Yli 600 eri metro-, raitiovaunu- ja linja-autovuoroa tunnissa mahdollistavat sujuvan työmatkan pääkaupunkiseudun joka kolkkaan.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Toinen Linja 7, 00530 HAKANIEMI, KALLIO, SILTASAARI, MERIHAKA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
5-7/9
Pinta-ala
3400 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
300 - 7000 m2
Monitilatoimisto
256 hlö
Huonetoimisto
180 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
LEED Platinum
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu60 m
Bussipysäkki25 m
Juna1,4 km
Metro5 m
Lentokenttä17,6 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa