Hakutuloksiin
Slide 1 of 4
  • Premise
    ISOT KUVAT

Toinen Linja 7 · Lyyra

Hakaniemi, Kallio, Siltasaari, Merihaka · 00530 HELSINKI

Pinta-ala400 m2
TyyppiLiiketila
Kerros1-9/9
KaupunkiHelsinki

Tasokasta liike- ja ravintolatilaa Hakaniemen ja Kallion rajalle nousevasta palvelukeskus Lyyrasta

Lyyra on Toisen Linjan ja Siltasaarenkadun kulmaan rakennettava tieteen ja talouden yhdistävä moderni palvelukeskus. Kesällä 2022 Hakaniemen ja Kallion rajalle valmistuva elävä Lyyra-kortteli tarjoaa monikäyttöisiä toimitiloja, ravintoloita, päivittäis- ja erikoistavarakauppoja ja muita palveluja. Tämän lisäksi Lyyraan on tulossa tasokas hotelli. Hankkeen yhteydessä Siltasaarenkatu uudistetaan viihtyisäksi ulko-olohuoneeksi, jossa pääsee nauttimaan Kallion sykkeestä trendikkäiden ravintoloiden, kahviloiden ja terassien täyttämänä.

Lyyra sijaitsee Helsingin tiheiten asutetulla Hakaniemen ja Kallion alueella, ja julkiset kulkuyhteydet ovat sen mukaiset. Yli 600 eri metro-, raitiovaunu- ja linja-autovuoroa tunnissa mahdollistavat sujuvan työmatkan pääkaupunkiseudun joka kolkkaan.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Lyyraan valmistuu monimuotoisia ja tyylikkäitä liike- ja ravintolatiloja, jotka houkuttelevat niin alueella työskenteleviä kuin muitakin Kallion sykkeessä viihtyviä asiakkaita. Erikokoisia liiketiloja on vuokrattavana kiinteistön eri kerroksista: esimerkiksi metron lippuhallista, rakennuksen katutasosta tai kattokerroksesta, josta avautuu hulppeat näköalat Kallion kattojen ylle ja merelle.

Lyyran palvelukeskuksessa on vapaana 60-800 m2 kokoisia liike-, ravintola- ja kahvilatiloja, joten ole rohkeasti yhteydessä, jos kohde kiinnostaa!

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Toinen Linja 7, 00530 HAKANIEMI, KALLIO, SILTASAARI, MERIHAKA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
1-9/9
Pinta-ala
400 m2
Pinta-ala (Liiketila)
80 - 800 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
300 - 7000 m2

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
LEED Platinum
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
30.12.2020

Liiketilan ominaisuudet

Kahvila- ja ravintolatilat
Kyllä
Katutason liiketila
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu60 m
Bussipysäkki25 m
Juna1,4 km
Metro5 m
Lentokenttä17,6 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa