Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Premise
    ISOT KUVAT

Unioninkatu 18

Kaartinkaupunki · 00130 HELSINKI

Pinta-ala589 m2
TyyppiToimistotila
Kerros3/6
KaupunkiHelsinki

Viihtyisää, muunneltavaa toimitilaa Unioninkadulla

Unioninkatu 18 on toimisto- ja liiketalo, joka sijaitsee Kauppatorin, Esplanadin sekä Kasarmitorin välittömässä läheisyydessä, noin kilometri Helsingin rautatieasemalta. Toimistotalo on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä ja ympäristössä on runsaasti pysäköintipalveluja. 1930-luvulla valmistuneen talon tilat ovat viihtyisät ja muuntuvat vuokralaisen tarpeen mukaan työhuoneiksi tai avokonttoriksi.

Kiinteistön katutasossa on liiketiloja isoilla näyteikkunoilla. Ylemmissä kerroksissa on toimistotilaa. Osassa tiloista on parvekkeet kahteen suuntaan. Kiinteistön käyttäjät voivat hyödyntää naapuritalon nykyaikaisia neuvottelutiloja.

Alueelle luonteenomaista on merelliseen ympäristöön sijoittuva hallinto- ja finanssirakennusten keskittymä.Lyhyen kävelymatkan päässä on useita ravintoloita ja hotelleja, jotka sopivat vaativaankin makuun. Aivan vieressä sijaitevat myös mm. Vanha kauppahalli, Kauppatori sekä Tähtitorninmäen ja Esplanadin puistot. Alueella on ravintoloita, hotelleja ja neuvottelukeskuksia.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Kokonainen kerros toimistotilaa kiinteistön kolmannessa kerroksessa. Entinen suurlähetystön tila, joten tilassa on paljon valmiuksia turvallisuuden osalta.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Unioninkatu 18, 00130 KAARTINKAUPUNKI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3/6
Pinta-ala
589 m2
Monitilatoimisto
45 hlö
Huonetoimisto
32 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
F
Vapautuu
14.09.2021

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu200 m
Bussipysäkki700 m
Juna1,2 km
Metro900 m
Lentokenttä19,4 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa