Hakutuloksiin
Slide 1 of 8
  • Premise
    ISOT KUVAT

Valokaari 10

Siltamäki, Suutarila, Töyrynummi · 00740 HELSINKI

Pinta-ala977 m2
TyyppiVarasto/Logistiikka
Kerros1/3
KaupunkiHelsinki

Korkeaa hallitilaa Suutarilassa

Valokaari 10 sijaitsee Suutarilassa. Kiinteistö sijaitsee 11 minuutin ajomatkan (alle 10 km) päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kehä III:lle on alle kilometrin matka.

1950-luvulla Oy Airam Ab:lle rakennettu pääkonttorirakennus pitää sisällään pääasiassa toimisto- ja varastotiloja. Pääkonttorirakennuksen siivessä on erilaisia tuotanto- ja varastotiloja. Valmistevarastossa toimii monipuolisesti erilaisia yrityksiä niin varastoinnin kuin valmistavan teollisuudenkin saralla. Valokaari 10 on erityisesti tukku- ja vähittäiskaupan ja agentuurien kohtauspaikka; alan yritykset ovat vuokranneet käyttöönsä yli puolet tilasta. Kiinteistöön on kuitenkin hakeutunut myös lukuisia rakennusalan yrityksiä sekä ammatillisen, tieteellisen ja teknisen toiminnan firmoja.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Tähän 977 neliöiseen tilaan sisältyvät seuraavat tilat: rouhea 450 m² korkea tila, johon oma sisäänkäynti ja isot ovet (lev. 2,5 m, kork. 2,7 m); selkeä varastotila 222 m²; matalampia varasto- ja sosiaalitiloja n. 170 m²; 70 m² varastotila, johon oma sisäänkäynti (leveys 1,93 m, korkeus 2,05 m) ulkoa; sekä 47 m² varastotila: pohjapiirroksen mukaisesti. Voimavirta löytyy.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Valokaari 10, 00740 SILTAMÄKI, SUUTARILA, TÖYRYNUMMI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka
Kerros
1/3
Pinta-ala
977 m2

Lisätiedot

Vapautuu
03.03.2021

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa