Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Premise
    ISOT KUVAT

Vilhonkatu 5

Keskusta, Kluuvi · 00100 HELSINKI

Pinta-ala267.5 m2
TyyppiToimistotila
Kerros4/5
KaupunkiHelsinki

Modernia toimistotilaa ydinkeskustassa

Vilhonkatu 5 on tyylikäs toimisto- ja liikekiinteistö Helsingin ydinkeskustassa. Kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Keskeinen sijainti takaa myös sen, että kaikki keskustan kaupalliset ja yrityspalvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä ja asiakasvirrat alueella ovat vertaansa vailla. Vastapäisessä Fenniakorttelissa on mittava määrä ravintoloita ja muita viihdepalveluita.

Vuonna 1921 valmistunut kiinteistö sopii hyvin keskeistä sijaintia ja arvokasta miljöötä kaipaavalle yritykselle. Osassa tiloista on upeita, historiaa henkiviä yksityiskohtia, kuten uniikki kulmaneuvottelutila ja korkeat huoneet. Tilat on tekniikaltaan ja jäähdytykseltään saneerattu moderniin toimistokäyttöön ja ne ovat helposti muunneltavissa yrityskohtaisesti. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa toimistotilaa.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Moderni toimistotila kiinteistön neljännessä kerroksessa. Avotilaa ja muutama neuvotteluhuone. Omat wc- ja keittiötilat.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Vilhonkatu 5, 00100 KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4/5
Pinta-ala
267.5 m2
Monitilatoimisto
21 hlö
Huonetoimisto
15 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
F
Vapautuu
20.05.2021

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu200 m
Bussipysäkki200 m
Juna400 m
Metro300 m
Lentokenttä18,8 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa
Premise
Newsec toimitilavuokraus