Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Vilhonvuorenkatu 12 · Kalasataman Kummeli Business Park

Sörnäinen · 00500 HELSINKI

Pinta-ala920 m2
Kerros6/6
KaupunkiHelsinki

Valoisaa ylimmän kerroksen joustavaa toimistotilaa

Ylimmän kerroksen valoisa monitilatoimisto, josta on hienot näkymät Suvilahteen ja merelle. Tilasta saa joustavan kokonaisuudeen monenlaisiin tarpeisiin.

Kalasataman Kummeli Business Park sijaitsee erinomaisella paikalla Sörnäisten, Kalasataman ja Suvilahden keskiössä, Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuodenkadun kulmassa. Metroasema ja kauppakeskus REDI ovat kävelymatkan päässä. Suvilahden urbaani tapahtuma-alue on vieressä samoin kuin Teurastamon kaupunki- ja ruokakulttuuria kuhiseva keskus. Kiinteistö on uudistettu täysin vuonna 2015 ja neuvottelutilojen sisustuksen punaisena lankana on meri, veneily ja navigointi.

Kummelissa on erinomaiset palvelut: aulapalvelut, edustavat neuvottelutilat sekä ravintola, catering ja kahvilapiste. Talossa on lisäksi sosiaalitilat, pyöräparkki ja pysäköintihalli. Seitsemännen kerroksen Horisontissa järjestät jopa 40 henkilön tilaisuuden upeilla näkymillä. Läheisten kiinteistöjen neuvottelutilat ja auditoriot (Lindström Talo ja Rantatie Business Park) palvelevat myös Kummelin asiakkaita.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Vilhonvuorenkatu 12, 00500 SÖRNÄINEN
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
6/6
Pinta-ala
920 m2
Monitilatoimisto
70 hlö
Huonetoimisto
49 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Lisäpalvelut
Catering

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu300 m
Bussipysäkki300 m
Juna2,5 km
Metro450 m
Lentokenttä16,5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa