Hakutuloksiin
Slide 1 of 6
  • Vuorikatu 14 julkisivu 1
    ISOT KUVAT

Vuorikatu 14

Keskusta · 00100 HELSINKI

Pinta-ala170 m2
TyyppiToimistotila
Kerros5/7
KaupunkiHelsinki

Halosen talona tunnettu toimisto- ja liikekiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Fenniakorttelin sydämessä. Kiinteistölle on loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Henkilöautoilijoita palvelevat rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta on suora yhteys Helsingin yliopiston metroaseman kautta. Kaikki keskustan kaupalliset ja yrityspalvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Fenniakorttelissa on mittava määrä ravintola- ja muita viihdepalveluita. Asiakasvirrat alueella ovat vertaansa vailla.

Vuonna 1927 valmistunut kiinteistö on saneerattu 2000-luvun alussa nykyaikaisia tarpeita palvelevaksi toimisto- ja liikekiinteistöksi. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa toimistotilaa. Tilat ovat helposti muunneltavissa yrityskohtaisesti. Kiinteistön pohjakerroksessa on useita ravintoloita. Halonen sopii loistavasti hyviä julkisen liikenteen kulkuyhteyksiä ja keskustan palvelutarjontaa arvostavalle yritykselle.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Viidennen kerroksen avotoimistotila. Omat wc-tilat. Näkymät Kaisaniemenkadulle.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Vuorikatu 14, 00100 KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
5/7
Pinta-ala
170 m2
Monitilatoimisto
14 hlö
Huonetoimisto
10 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
G
Hissit
Henkilöhissi

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu20 m
Bussipysäkki280 m
Juna400 m
Metro100 m
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa
Newsec toimitilavuokraus kuva
Newsec toimitilavuokraus