Hakutuloksiin
Slide 1 of 5
  • Vuorikatu 14 julkisivu 1
    ISOT KUVAT

Vuorikatu 14

Keskusta · 00100 HELSINKI

Pinta-ala168 m2
TyyppiLiiketila
Kerros1/7
KaupunkiHelsinki

Halosen talona tunnettu toimisto- ja liikekiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Fenniakorttelin sydämessä. Kiinteistölle on loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Henkilöautoilijoita palvelevat rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta on suora yhteys Helsingin yliopiston metroaseman kautta. Kaikki keskustan kaupalliset ja yrityspalvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Fenniakorttelissa on mittava määrä ravintola- ja muita viihdepalveluita. Asiakasvirrat alueella ovat vertaansa vailla.

Vuonna 1927 valmistunut kiinteistö on saneerattu 2000-luvun alussa nykyaikaisia tarpeita palvelevaksi toimisto- ja liikekiinteistöksi. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa toimistotilaa. Tilat ovat helposti muunneltavissa yrityskohtaisesti. Kiinteistön pohjakerroksessa on useita ravintoloita. Halonen sopii loistavasti hyviä julkisen liikenteen kulkuyhteyksiä ja keskustan palvelutarjontaa arvostavalle yritykselle.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Liiketila Kaisaniemen metrohallissa.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Vuorikatu 14, 00100 KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
1/7
Pinta-ala
168 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
G

Liiketilan ominaisuudet

Katutason liiketila
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu20 m
Bussipysäkki280 m
Juna400 m
Metro100 m
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa
Newsec toimitilavuokraus kuva
Newsec toimitilavuokraus