Hakutuloksiin
Slide 1 of 4
  • Alikeravantie Karhuntassuntie ilmakuva
    ISOT KUVAT

Alikeravantie 82 · Kerava Logistics Center

Kerava · 04250 KERAVA

Pinta-ala7400 m2
TyyppiVarasto/Logistiikka
Kerros1
KaupunkiKerava

Modernia ja energiatehokasta varastotilaa Keravalla

Kerava Logistics Center on uusi varastorakennus Kercan alueella. Alueen etuja ovat järkevä kustannus-taso, valmis infrastruktuuri ja logistisesti optimaalinen sijainti. Logistiikkakeskittymän vahvuuksia ovat erittäin sujuvat liikenne-yhteydet Vuosaaren satamaan, lentokentälle ja kaikkialle Suomeen. Kiinteistön energia-tehokkuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Rakennukseen tulee mm. aurinkopaneelit, maalämmitys ja led-valaistus.

Kohteessa on väljät lastauspihat ja paikoitusalueet. Lastaus- ja purkualue on vahvistettu betonilaatalla. Koko piha-alue on aidattu ja varustettu sähkötoimisilla porteilla. Varastotiloissa on vähintään yksi lastausovi ja trukin latauspaikka jokaista tuhatta varastoneliötä kohti. Varastotilat on myös varustettu korkealaatuisilla ESFR-sprinklereillä.

Lähialueella toimii lounasravintoloita, päivittäistavarakauppa sekä useita logistiikka-alan alihankkijoita, esimerkiksi kaluston huolto- ja korjaus- ja vuokrauspalveluja tarjoavia yrityksiä.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Modernia varastotilaa, jonka vapaa korkeus on 11,7 metriä.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Alikeravantie 82, 04250 KERAVA
Kaupunki
Kerava
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka
Kerros
1
Pinta-ala
7400 m2

Varaston ominaisuudet

Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki50 m
Juna500 m
Lentokenttä17 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa
Newsec toimitilavuokraus kuva
Newsec toimitilavuokraus