Hakutuloksiin
Slide 1 of 11
  • Premise
    ISOT KUVAT

Lahnuksentie 215

Klaukkala · 01840 NURMIJÄRVI

Pinta-ala590 m2
TyypitVarasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros1/2
KaupunkiNurmijärvi

Katutason tuotanto- tai varastotilaa 3-tien varrella

Nurmijärven Klaukkalassa sijaitsevassa kiinteistössä on tarjolla lämmintä ja kylmää varastotilaa ja tuotantotilaa, pienvarastoja sekä laajoja teollisuustiloja. Toimistotilaa on vuokrattavana yksittäisinä työhuoneina ja suurempina kokonaisuuksina. Tiloja voi tarvittaessa jakaa erilaisiin kokonaisuuksiin vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Toisen kerroksen toimitiloihin pääsee tavarahissillä. Ilmanvaihto on koneellinen. Päärakennus lämpiää uusiutuvalla energialla (pellettilämmitys). Kiinteistössä on kunnon lastauslaituri ja isolla asfaltoidulla pihalla paikoitustilaa. Klaukkalan palvelut ovat lähistöllä.

3-tien tuntumassa lähellä Vantaan rajaa sijaitseva kiinteistö on rakennettu 1960-1980 -luvuilla. Se on aiemmin ollut mm. GWS:n tehdaskiinteistö. Lahnuksentie 215 on tällä hetkellä vuokrattu suureksi osaksi eräälle tukkukaupan alan yritykselle, mutta kiinteistössä toimii myös mm. lukuisia rakennusalan yrityksiä sekä teollisuusfirmoja.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Katutason tuotanto- tai varastotila. Tilaan johtaa oma nosto-ovi. Kaksi wc:tä käytössä.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Lahnuksentie 215, 01840 KLAUKKALA
Kaupunki
Nurmijärvi
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
1/2
Pinta-ala
590 m2

Lisätiedot

Hissit
Tavarahissi
Vapautuu
05.03.2021

Varaston ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki110 m
Lentokenttä21,6 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa