Hakutuloksiin
Slide 1 of 4
  • Premise
    ISOT KUVAT

Jasperintie 314

Pirkkala · 33960 PIRKKALA

Pinta-ala3514 m2
Kerros1
KaupunkiPirkkala

UUDISKOHDE: rakennetaan laadukasta tuotanto-, varasto ja toimistotilaa

Tontille on mahdollista rakentaa 3 514 m² laadukasta tuotanto-, varasto- ja toimistotilaa sekä näihin liittyviä myymälätiloja 30 % sallitusta kerrosalasta.

Jasperintie 314 tontti sijaitsee suositussa Vähä-Vaitin teollisuuskeskuksessa Pirkkalassa, ohitustien varressa. Vähä-Vaitista on kasvanut yksi Pirkkalan suosituimmista teollisuuden ja kaupanalan yrityskeskuksista, jossa on enää muutama tontti rakentamatta.

Tontti sijaitsee logistisesti loistavalla sijainnilla, sillä Pirkkalan Ohitustie kulkee vain muutamansadan metrin päässä tontista ja lentokentällekin on vain 5 kilometrin matka. Tontille onkin helposti saavutettavissa omalla autolla. Rakentamisen suunnitteluvaiheessa huomioidaan myös yrityksen pysäköinti- ja pihatarpeet. Tontin vierestä kulkee Tampereen seudun joukkoliikenteen bussi numero 36B.

Vuonna 2020 avattu Jasperintie yhdistää Vähä-Vaitin ja Linnakallion teollisuusalueet. Alueella on paljon tukkukaupan ja teollisuuden yrityksiä mm. Dunlop Hiflex, Novatron, Vesivek, TNT Suomi, Würth ja J&J Loukko.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Jasperintie 314, 33960 PIRKKALA
Kaupunki
Pirkkala
Tilatyyppi
Toimistotila, Liiketila, Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
1
Pinta-ala
3514 m2
Monitilatoimisto
264 hlö
Huonetoimisto
186 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
01.01.2025

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki290 m
Juna13 km
Lentokenttä5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa