Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Premise
    ISOT KUVAT

Jasperintie 327

Pirkkala · 33960 PIRKKALA

Pinta-ala10800 m2
Kerros1
KaupunkiPirkkala

UUDISKOHDE: rakennetaan laadukasta tuotanto-, varasto ja toimistotilaa

Mahtavan logistisen sijainnin vuoksi tontti on ihanteellinen paikka teollisuus-, logistiikka- tai tuotantolaitokselle. Näihin liittyviä myymälätiloja voidaan rakentaa 20 % sallitusta kerrosalasta.

Jasperintie 327 tontti sijaitsee suositussa Vähä-Vaitin teollisuuskeskuksessa Pirkkalassa, ohitustien varressa. Vähä-Vaitista on kasvanut yksi Pirkkalan suosituimmista teollisuuden ja kaupanalan yrityskeskuksista, jossa on enää muutama tontti rakentamatta.

Tontti sijaitsee logistisesti loistavalla sijainnilla, sillä Pirkkalan Ohitustie kulkee vain muutamansadan metrin päässä tontista ja lentokentällekin on vain 5 kilometrin matka. Tontille on helppo tulla omalla autolla. Suunnitteluvaiheessa huomioidaan myös yrityksen parkkitila- sekä pihatarpeet. Lisäksi tontin edessä on Tampereen seudun joukkoliikenteen bussinumero 36B:n pysäkki.

Vuonna 2020 avattu Jasperintie yhdistää Vähä-Vaitin ja Linnakallion teollisuusalueet. Alueella on paljon tukkukaupan ja teollisuuden yrityksiä mm. Dunlop Hiflex, Novatron, Vesivek, TNT Suomi, Würth ja J&J Loukko.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Jasperintie 327, 33960 PIRKKALA
Kaupunki
Pirkkala
Tilatyyppi
Toimistotila, Liiketila, Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
1
Pinta-ala
10800 m2
Monitilatoimisto
810 hlö
Huonetoimisto
570 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
01.01.2025

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki290 m
Juna13 km
Lentokenttä5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa