Hakutuloksiin
Slide 1 of 6
  • Premise
    ISOT KUVAT

Ruutanankorventie 4

Pirkkala · 33960 PIRKKALA

Pinta-ala1700 m2
Kerros1-2/2
KaupunkiPirkkala

UUDISKOHDE: laadukasta teollisuus- ja varastotilaa Pirkkalan ohitustien varteen

Tontilla on rakennusoikeutta 1 700 neliömetriin asti teollisuus- ja varastokäyttöön sekä näihin liittyviä myymälä- ja palvelutiloja enintään 15 % tontin rakennetusta kerrosalasta. Laadukkaat ja energiatehokkaat toimitilat rakennetaan tontille vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Valtatie 3:n varressa sijaitseva tontti, Ruutanankorventie 4, on yritys- ja teollisuusalueiden Linnakallion ja Vähä-Vaitin välissä. Tontin naapuriin rakennetaan parhaillaan uusia toimitiloja ContiTech Finland Oy:lle ja viereen valmistui vuonna 2022 uudet toimitilat Boreo Oyj:lle.

Tontille on helppo tulla autolla, hyvien yhteyksien vuoksi. Suunnitteluvaiheessa huomioidaan myös vuokralaisen parkkitilatarpeet. Lisäksi tontin edestä kulkee Tampereen seudun joukkoliikenteen bussinumero 36B.

Alueella on paljon kaupan, tukkukaupan, logistiikan ja tuotannon yrityksiä mm. Posti Logistiikka, Also Finland, Postnord, Veho, Scania ja DHL Express. Lisäksi muutaman minuutin päässä on Partolan liikekeskittymä, josta löytyvät mm. Prisma, Citymarket, Lidl, Tokmanni, Bauhaus ja kauppakeskus Veska sekä kattava valikoima ravintoloita ja erikoisliikkeitä.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Ruutanankorventie 4, 33960 PIRKKALA
Kaupunki
Pirkkala
Tilatyyppi
Toimistotila, Liiketila, Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
1-2/2
Pinta-ala
1700 m2
Monitilatoimisto
128 hlö
Huonetoimisto
90 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
01.01.2025

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki300 m
Lentokenttä6,7 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa