Hakutuloksiin
Slide 1 of 11
  • Premise
    ISOT KUVAT

Etu-Hankkion katu 1 · Castrulli

Tampere, Messukylä · 33700 TAMPERE

Pinta-ala1442.5 m2
Kerros1
KaupunkiTampere

Teollisuustilaa Messukylässä

Castrulli-kiinteistössä katutason korkeaa hallitilaa, jossa on järeä hallinosturi. Osa tilasta aidalla ja suojaseinällä erotettua tuotantohallia. Oma nosto-ovi maantasossa. Vapaa korkeus noin 7 metriä.

Tampereen Messukylän alueella, osoitteessa Etu-Hankkionkatu 1 sijaitsevat teollisuuskiinteistöt Castrulli ja Pajavuokraajat koostuvat kahdesta isosta teollisuusrakennuksesta sekä useammasta pienemmästä rakennuksesta ja katoksesta. Kiinteistön tilat soveltuvat hyvin tuotanto-, teollisuus-, varasto- ja toimistokäyttöön.

Messukylän teollisuusalue sijaitsee Tampereen kehätien välittömässä läheisyydessä. Alue on hyvin saavutettavissa myös raskaalla kalustolla. Yhteydet Tampereen keskustaan ja pääväylille ovat todella hyvät.

Kiinteistön tekniset edellytykset ovat mainiot. Pääosassa hallitiloja on järeät siltanosturit, paineilmaverkko ja isot nosto-ovet. Hallitilat ulottuvat rakennuksen läpi ja ovat läpiajettavia, tai jaettavissa kahdelle käyttäjälle omilla nosto-ovilla. Toimistotilat sijaitsevat hallitilojen yhteydessä. Henkilöstön käyttöön on tarjolla suihku- ja saunatilat sekä lounasravintola.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Etu-Hankkion katu 1, 33700 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
1
Pinta-ala
1442.5 m2
Pinta-ala (Tuotantotila)
1442.5 - 1442.5 m2
Pinta-ala (Logistiikka/Varasto)
1442.5 - 1442.5 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Varaston ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä

Tuotantotilan ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä
Lattian kantavuus
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki170 m
Juna4,5 km
Lentokenttä20 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa