Hakutuloksiin
Slide 1 of 9
  • Premise
    ISOT KUVAT

Etu-Hankkion katu 1 · Castrulli

Tampere · 33700 TAMPERE

Pinta-ala718.5 m2
Kerros1
KaupunkiTampere

Varastotilaa Messukylän teollisuusalueella

Oma erillinen tila maantasossa olevaa korkeaa hallitilaa. Vapaa korkeus n. 7,5 metriä. Tilassa on järeä hallinosturi (20t) ja iso lattian kantavuus. Tilaan sisältyy n. 55 m² toimisto-/sosiaalitila. Erillisiä kaappeja henkilöstölle on lisäksi vuokrattavissa sosiaalitiloista.

Tampereen Messukylän alueella sijaitseva teollisuusalue koostuu toimistorakennuksista ja useammasta pienemmästä rakennuksesta ja katoksesta. Kiinteistön tilat soveltuvat hyvin niin tuotanto-, teollisuus-, varasto- kuin toimistokäyttöön. Kiinteistön tekniset edellytykset ovat mainiot. Pääosassa hallitiloja on järeät siltanosturit, paineilmaverkko ja isot nosto-ovet.

Hallitilat ulottuvat rakennuksen läpi ja ovat läpiajettavia tai jaettavissa kahdelle käyttäjälle omilla nosto-ovilla. Toimistotilat sijaitsevat hallitilojen yhteydessä. Henkilöstön käyttöön on tarjolla suihku- ja saunatilat sekä lounasravintola. Alueella on runsaasti pysäköintitilaa. Ota yhteytä niin sovitaan käynnistä paikan päällä: Sanna Eerilä-Vänni, 050-502 4639.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Etu-Hankkion katu 1, 33700 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
1
Pinta-ala
718.5 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Varaston ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä

Tuotantotilan ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki170 m
Juna4,5 km
Lentokenttä20 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa