Hakutuloksiin
Slide 1 of 6
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hämeenkatu 11

Tampere · 33100 TAMPERE

Pinta-ala4100 m2
Kerros1-2/8
KaupunkiTampere

Näkyvä sijainti Tampereen ytimessä

Kiinteistön ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa laadukas liiketila. Liiketilat sijaitsevat rakennuksen kulmassa, vilkasliikenteisessä risteyksessä. Suuret näyteikkunat kahteen suuntaan takaavat maksimaalisen näkyvyyden brändille ja tuotteille. Tiloja on mahdollisuus jakaa pienempiin kokonaisuuksiin. Lisätiedot: Sanna Eerilä-Vänni, 050-5024639.

Centrumin talona tunnettu kiinteistö sijaitsee Hämeenkatu 11:ssä keskeisellä paikalla Tampereen Hämeenkadun itäpäässä. Rakennus on toiminut tavaratalona ja hotellina. Nykyisin kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa (katutasossa) ja toisessa kerroksessa sijaitsee liiketiloja ja yläkerroksissa on asuinhuoneistoja.

Kiinteistö sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella. Vuonna 2021 kiinteistön edestä alkaa liikennöimään ratikka. Alueella on lisäksi runsaasti pysäköintitaloja.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hämeenkatu 11, 33100 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
1-2/8
Pinta-ala
4100 m2
Pinta-ala (Liiketila)
1000 - 4100 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilö- ja tavarahissi
Vapautuu
Vapaa

Liiketilan ominaisuudet

Katutason liiketila
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu50 m
Bussipysäkki50 m
Juna300 m
Lentokenttä17 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa