Hakutuloksiin
Slide 1 of 5
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hämeenkatu 16 · Kauppa-Häme

Tampere · 33200 TAMPERE

Pinta-ala189.5 m2
Kerros1/7
KaupunkiTampere

Toimitilaa Tampereen ydinkeskustassa erinomaisella paikalla

Katutason liiketila erinomaisella sijainnilla. Lähellä raitiovaunupysäkki. Tila voidaan remontoida myös ravintolatilaksi. Lisätiedot ja esittelyt Sanna Eerilä-Vänni, 050-5024639.

Kiinteistö Kauppa-Häme sijaitsee keskellä Tampereen vetovoimaista kasvukeskusta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistössä toimivat mm. apteekki ja silmälääkäriasema. Kohteeseen on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaikki keskustan palvelut löytyvät vierestä.

Kävelyetäisyydellä Kauppakadulta sijaitsevat mm. Tampereen teatteri, Tampereen työväenteatteri, Finlaysonin tehdasalue, Tammerkoski, Verkaranta, Kehräsaari sekä lukuisat kaupat, ostoskeskukset ja ravintolapalvelut. Kiinteistöllä ei ole omia pysäköintipaikkoja, mutta niitä voi vuokrata lähialueelta esimerkiksi Sokos-tavaratalon pysäköintihallista.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hämeenkatu 16, 33200 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
1/7
Pinta-ala
189.5 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
F
Vapautuu
Vapaa

Liiketilan ominaisuudet

Kahvila- ja ravintolatilat
Kyllä
Katutason liiketila
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu50 m
Bussipysäkki50 m
Juna1km
Lentokenttä18 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa