Hakutuloksiin
Slide 1 of 6
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hämeenkatu 16 · Kauppa-Häme

Tampere · 33200 TAMPERE

Pinta-ala1480 m2
Kerros2/7
KaupunkiTampere

Toimitilaa Tampereen ydinkeskustassa erinomaisella paikalla

Vapaata liiketilaa kiinteistön toisessa kerroksessa. Tilat ovat erinomaisessa kunnossa ja sieltä on upeat näkymät Hämeenkadulle. Avotilaa ja omat sosiaalitilat keittiöineen ja wc-tiloineen.

Lisätiedot ja esittelyt Sanna Eerilä-Vänni, 050-5024639.

Kiinteistö Kauppa-Häme sijaitsee keskellä Tampereen vetovoimaista kasvukeskusta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistössä toimivat mm. apteekki ja silmälääkäriasema. Kohteeseen on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaikki keskustan palvelut löytyvät vierestä.

Kävelyetäisyydellä Kauppakadulta sijaitsevat mm. Tampereen teatteri, Tampereen työväenteatteri, Finlaysonin tehdasalue, Tammerkoski, Verkaranta, Kehräsaari sekä lukuisat kaupat, ostoskeskukset ja ravintolapalvelut. Kiinteistöllä ei ole omia pysäköintipaikkoja, mutta niitä voi vuokrata lähialueelta esimerkiksi Sokos-tavaratalon pysäköintihallista.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hämeenkatu 16, 33200 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
2/7
Pinta-ala
1480 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
F
Vapautuu
Vapaa

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu50 m
Bussipysäkki50 m
Juna1km
Lentokenttä18 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa