Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hämeenkatu 18

Tampere · 33200 TAMPERE

Pinta-ala298 m2
Kerros6/8
KaupunkiTampere

Jäähdytettyä toimistotilaa erinomaisella paikalla

Toimistotilaa ylimmän kerroksen rauhassa. Valoisaa ja monikäyttöist toimitilaa. Avotilaa, kaksi toimistohuonetta ja kaksi esim. neuvottelutilaksi soveltuvaa huonetta. Omat wc- ja keittiötilat.

Hämeenkatu 18 / Kauppakatu 3 on arkkitehti August Krookin kaksikerroksiseksi vuosina 1907-1909 suunnittelema jugendtyylinen liikerakennus. Rakennusta on korotettu neljällä kerroksella 1920-luvun lopussa. Nykymuodossaan rakennus edustaa 20-luvun klassismia. Tämä liike- ja toimistorakennus sijaitsee Hämeenkadulla Sokosta vastapäätä, keskustorille on matkaa n. 100 metriä. Rakennuksen toinen osa sijaitsee Kauppakadun puolella kävelykadun välittömässä läheisyydessä.

Kohde on liitetty kaukolämpöön, ja Hämeenkatu 18 puoleisessa rakennuksessa on jäähdytys. Kaikki keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Kiinteistössä toimii mm. kirjakauppa, sisustus- ja vaateliike, kampaamo, kauneushoitola, laukkukauppa, ravintola, ulkoilu- ja eräkauppa. Kiinteistössä ei ole omia parkkipaikkoja. Asiakas- ja vieraspysäköinti tapahtuu kadunvarsipaikoilla tai pysäköintitaloissa. Lähimpiä pysäköintitaloja ovat P-Keskusta ja Sokoksen tavaratalo.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hämeenkatu 18, 33200 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
6/8
Pinta-ala
298 m2
Monitilatoimisto
23 hlö
Huonetoimisto
16 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
F
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu35 m
Bussipysäkki120 m
Juna800 m
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa