Hakutuloksiin
Slide 1 of 0

  Hämeenkatu 18

  Tampere · 33200 TAMPERE

  Pinta-ala154 m2
  Kerros2/8
  KaupunkiTampere

  Tilatehokas toimisto Hämeenkadulla

  Tilatehokas toimistotila, jossa ikkunat kahdeen ilmansuuntaan.

  Hämeenkatu 18 / Kauppakatu 3 on arkkitehti August Krookin kaksikerroksiseksi vuosina 1907-1909 suunnittelema jugendtyylinen liikerakennus. Rakennusta on korotettu neljällä kerroksella 1920-luvun lopussa. Nykymuodossaan rakennus edustaa 20-luvun klassismia. Tämä liike- ja toimistorakennus sijaitsee Hämeenkadulla Sokosta vastapäätä, keskustorille on matkaa n. 100 metriä. Rakennuksen toinen osa sijaitsee Kauppakadun puolella kävelykadun välittömässä läheisyydessä.

  Kohde on liitetty kaukolämpöön, ja Hämeenkatu 18 puoleisessa rakennuksessa on jäähdytys. Kaikki keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Kiinteistössä toimii mm. kirjakauppa, sisustus- ja vaateliike, kampaamo, kauneushoitola, laukkukauppa, ravintola, ulkoilu- ja eräkauppa. Kiinteistössä ei ole omia parkkipaikkoja. Asiakas- ja vieraspysäköinti tapahtuu kadunvarsipaikoilla tai pysäköintitaloissa. Lähimpiä pysäköintitaloja ovat P-Keskusta ja Sokoksen tavaratalo.

  Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

  Perustiedot

  Ilmoitustyyppi
  Vuokrataan
  Sijainti
  Hämeenkatu 18, 33200 TAMPERE
  Kaupunki
  Tampere
  Tilatyyppi
  Toimistotila
  Kerros
  2/8
  Pinta-ala
  154 m2
  Monitilatoimisto
  12 hlö
  Huonetoimisto
  9 hlö
  Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

  Lisätiedot

  Energiatodistus
  Kyllä
  Energialuokka
  F
  Vapautuu
  Vapaa

  Kiinteistön palvelut

  Vuokrattavat pysäköintipaikat
  Kyllä

  Liikenneyhteydet

  Raitiovaunu35 m
  Bussipysäkki120 m
  Juna800 m
  Lentokenttä19 km

  Kiinnostuitko?

  Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


  Tämän tilan vuokraa