Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hämeenkatu 20 · Hämeenkatu 20

Tampere, Keskusta · 33200 TAMPERE

Pinta-ala469 m2
TyyppiToimistotila
Kerros2/7
KaupunkiTampere

Laadukas toimisto huippusijainnilla

Vuonna 1956 rakennettu ja vuonna 2014 saneerattu kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla aivan Tampereen ydinkeskustassa Hämeenkadun ja Kuninkaankadun kävelykadun vieressä. Sokoksen tavaratalo sijaitsee kiinteistöä vastapäätä. Tampereen rautatieasema on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Rakennuksen toinen, Kauppakadun puoleinen osa, sijaitsee erilaisten liikkeiden, ravintoloiden ja muiden palvelujen täyttämän kävelykadun välittömässä läheisyydessä. Kiinteistössä on useita muotivaateliikkeitä ja pankki.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Tila koostuu sekä avotilasta että huonetiloista, joten nykyaikanen monitilatoimiston konsepti on helposti suunniteltavissa tähän toimistoon. Puolipyöreä erkkerissä sijaitseva neuvotteluhuone sekä runsas ikkunapinta Hämeenkadun suuntaan tekaa tilan pohjasta mielenkiintoisen. Sosiaalitilat sijaitsevat omassa osiossaan etäällä työskentelyalueista tuoden rauhaa työn tekemiseen.

Lisätiedot ja esittelyt: Sanna Eerilä-Vänni, 050-5024639.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hämeenkatu 20, 33200 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2/7
Pinta-ala
469 m2
Monitilatoimisto
36 hlö
Huonetoimisto
26 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
01.07.2020

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu50 m
Bussipysäkki50 m
Juna900 m
Lentokenttä17,3 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa