Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hämeenkatu 20

Tampere, Keskusta · 33200 TAMPERE

Pinta-ala215.6 m2
Kerros4/7
KaupunkiTampere

Laadukas toimisto huippusijainnilla

Tilan pohja mahdollistaa erilaiset työskentelytavat sujuvasti: avotilaan mahtuu työskentelemään n. 12-15 henkeä. Lisäksi tilassa on työhuoneita rauhallisempaan työskentelyyn sekä tiimihuone ryhmätyöhön. Suuri ja pienempi neuvotteluhuone mahdollistavat niin sisäisten kuin ulkoistenkin neuvottelujen järjestämisen omissa tiloissa.

Lounge-huone antaa mahdollisuuden hengähtää työn lomassa tai pitää hieman rennomman palaverin. Runsas ikkunapinta-ala Hämeenkadun suuntaan tekee tilasta valoisan.

Lisätiedot ja esittelyt: Sanna Eerilä-Vänni, 050-5024639.

Vuonna 1956 rakennettu ja vuonna 2014 saneerattu kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla aivan Tampereen ydinkeskustassa Hämeenkadun ja Kuninkaankadun kävelykadun vieressä. Sokoksen tavaratalo sijaitsee kiinteistöä vastapäätä. Tampereen rautatieasema on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Rakennuksen toinen, Kauppakadun puoleinen osa, sijaitsee erilaisten liikkeiden, ravintoloiden ja muiden palvelujen täyttämän kävelykadun välittömässä läheisyydessä. Kiinteistössä on useita muotivaateliikkeitä ja pankki.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hämeenkatu 20, 33200 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4/7
Pinta-ala
215.6 m2
Monitilatoimisto
17 hlö
Huonetoimisto
12 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu50 m
Bussipysäkki50 m
Juna900 m
Lentokenttä17,3 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa