Hakutuloksiin
Slide 1 of 1
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hämeenkatu 7

Tampere, Keskusta · 33100 TAMPERE

Pinta-ala593 m2
KerrosKatutaso, K1
KaupunkiTampere

Liiketilaa ydinkeskustan vilkkaimmalta kauppa-alueelta

Toimitilat Tampereen Hämeenkatu 7:ssä ovat erinomainen ratkaisu, kun haet hyväkuntoisia tiloja keskustan ytimestä kaupungin vilkkaimmalta kadulta. Kiinteistössä sijaitsee hotelli ja liiketiloja. Tervetuloa Tampereen parhaalle kauppa- ja kohtaamispaikalle, historialliselle Hämeenkadulle.

Hämeenkatu 7:n kiinteistössä on ravintoloita, vaateliikkeitä ja hotelli, jossa on yli 150 huonetta. Rautatieasemalle on matkaa alle 300 metriä ja linja-autoasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Vireän ydinkeskustan kaikki palvelut löytyvät muutaman korttelin säteeltä. Stockmannin tavaratalo sijaitsee lähes vastapäätä.

Kohde sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella sekä uuden elokuussa 2021 avatun Tampereen ratikkareitin varrella.

Tampereen ydinkeskustan vilkkaimmalta kauppa-alueelta vapaana katutason liiketilaa. Ratikkapysäkki kiinteistön edustalla. Tila koostuu katutason liiketilasta 593 m2, jonka lisäksi on vuokrattavissa sosiaali- ja varastotilaa kellarikerroksista. Vastaavia kohteita on harvoin tarjolla. Yhdistettävissä kiinteistön 282 m2 tilan kanssa, jolloin yhteispinta-ala olisi katutason liiketilaa 875 m2

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hämeenkatu 7, 33100 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
Katutaso, K1
Pinta-ala
593 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
F
Vapautuu
Vapaa

Liiketilan ominaisuudet

Katutason liiketila
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunualle 100 m
Bussipysäkkialle 100 m
Junaalle 300 m
Lentokenttä18,3 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa