Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hatanpään valtatie 18

Tampere · 33100 TAMPERE

Pinta-ala2074 m2
Kerros2-3/4
KaupunkiTampere

Tilava toimistotila Tampereen keskustassa

Toimistotilaa kiinteistön toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Hatanpään valtatie 18 on toimistokiineistö erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, alle kilometrin matkan päässä Tampereen päärautatieasemalta. Kiinteistö sijaitsee vireällä business-alueella erittäin näkyvällä paikalla Tampereen keskustassa. Kauppakeskus Ratinaa vastapäätä sijaitseva kiinteistö on hyväkuntoinen kohde, josta pääsee kävellen linja-autoasemalle ja ratikkapysäkille 4 minuutissa sekä rautatieasemalle alle 10 minuutissa. Koskikeskuksenkin monipuoliset palvelut sijaitsevat alle viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Rakennuksen läpi kulkee valoisa atrium, joka luo taloon viihtyisän ja avaran yleistunnelman. Toimistotilat sijoittuvat kerroksiin atriumin ympärille. Vuokrattavat toimitilat ovat avaria ja siistejä, ja kaikissa tiloissa on jäähdytys. Muutostyöt tulevan käyttäjän yksilöllisten tarpeiden täyttämiseksi ovat mahdollisia.

Vastuullisuus on tärkeä osa jokapäiväistä toimintaa. Hatanpäässä halutaan tarjota vuokralaisille toimitiloja, jotka tukevat heidän vastuullisuustavoitteitaan ja vastuullisia toimintatapojaan. Kiinteistöllä on tuulisähkösopimus, jolla halutaan edistää uusiutuvan energian tuotantoa.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hatanpään valtatie 18, 33100 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2-3/4
Pinta-ala
2074 m2
Monitilatoimisto
156 hlö
Huonetoimisto
110 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa