Hakutuloksiin
Slide 1 of 5
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hatanpään valtatie 30 · Valtatie30

Tampere, Hatanpää · 33100 TAMPERE

Pinta-ala380 m2
Kerros2/7
KaupunkiTampere

Laadukas ja muunneltavissa oleva toimistotila

Tulevan käyttäjän tarpeiden mukaan muokattavissa oleva toimistotila kiinteistön toisessa kerroksessa. Tilasta aukeavat ikkunat korkean ravintolasalin yläosaan. Tähän toimitilaan saa työpisteet n. 25-35 henkilölle.

Valtatie30 sijaitsee osoitteessa Hatanpään Valtatie 30 kivenheiton päässä Tampereen keskustasta, Hatanpään valtatien varrella. Tien toiselta puolelta avautuvat Pyhäjärven kauniit rantamaisemat. Keskustan palvelut sekä Tampereen rautatieasema sijaitsevat noin kilometrin päässä kiinteistöstä.

Valtatie30 on täyden palvelun toimistotalo. Kiinteistöstä löytyy aulapalvelu, lounasravintola sekä vuokrattavia neuvottelutiloja pienmmistä huoneista aina suureen auditorioon asti.

Kiinteistössä on yli 50 maksullista vieraspaikkaa sekä vuokralaisille yli 800-paikkainen parkkihalli. Kiinteistön saavuttaminen eri kulkuneuvoin on vaivatonta niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla tai polkupyörälläkin. Tampereen joukkoliikenteen bussit pysähtyvät kiinteistön edustalla.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hatanpään valtatie 30, 33100 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2/7
Pinta-ala
380 m2
Monitilatoimisto
29 hlö
Huonetoimisto
21 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Henkilö- ja tavarahissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kuntosali, auditorio

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu400 m
Bussipysäkki100 m
Juna1 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa