Hakutuloksiin
Slide 1 of 11
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hautalankatu 19

Tampere · 33560 TAMPERE

Pinta-ala520 m2
Kerros1/2
KaupunkiTampere

Siistiä hallitilaa Linnainmaalta

Siistiä hallitilaa, joka soveltuu monenlaiseen käyttöön. Tämä varasto- ja toimistotila on varustettu omalla nosto-ovella ja hulppealla huonekorkeudella. Toimitilassa voi harjoittaa monenlaista toimintaa pienimuotoisesta varastoinnista aina päätoimiseen toimistokäyttöön tai liikuntatoimintaan.

Tilasta löytyy myös 3 perinteistä toimisto- ja neuvotteluhuonetta, kaksi pukuhuonetta ja saunaa. Lisätiedot ja esittelyt: Sanna Eerilä-Vänni, 050-5024639.

Hautalankatu 19 sijaitsee hyvällä paikalla Sammon valtatien läheisyydessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Moottoritieliittymä on parinsadan metrin päässä. Sijainti Kehätien varrella takaa helpon saavutettavuuden eri puolilta kaupunkia.

Kohteella on sähköinen huoltokirja ja päivystävä kiinteistöhuolto, joten vuokralainen voi huoletta keskittyä omaan toimintaansa.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hautalankatu 19, 33560 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila, Varasto/Logistiikka
Kerros
1/2
Pinta-ala
520 m2
Monitilatoimisto
40 hlö
Huonetoimisto
28 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Varaston ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki500 m
Juna7,1 km
Lentokenttä21 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa