Hakutuloksiin
Slide 1 of 9
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hermiankatu 6-8 · Technopolis Hermia 1

Tampere · 33720 TAMPERE

Pinta-ala209 m2
Kerros2/4
KaupunkiTampere

Persoonallinen toimitila näkyvällä paikalla erinomaisin kiinteistön palveluin

Persoonallinen ja valoisa toisen kerroksen toimistotila. Pääosin avotilaa, kaksi huonetta sekä puhelinkoppi. Kulku sisäkautta lounasravintolaan, neuvottelutiloihin ja auditorioon.

Technopolis Hermia 1 sijaitsee näkyvällä paikalla Hermiankadun kulmassa ratikkapysäkin läheisyydessä, VTT:n ja Tampereen yliopiston vieressä. Tämä tasokas kiinteistö tarjoaa erinomaiset palvelut aulapalvelusta aina toimitilojen suunnittelupalveluun.

Technopolis Hermiaan on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet ja Ratikka pysähtyy Hermia 15 -talon eteen. Hermiaan on helppo saapua myös autolla joka suunnasta kehätien ja moottoritien ansiosta, ja Tampereen keskustasta ajaa Hermiaan vain noin 15 minuuttia. Kampuksella on paljon kohtuuhintaista pysäköintitilaa autoilijoille.

Laadukkaiden toimistotilojen lisäksi kampuksella on useita erilaisia kokoustiloja ja kaksi Linkosuon ravintolaa. Asiakkaiden käytettävissä on myös ruokakauppa, kuntosali, Liikku-liikuntakeskus ja muita palveluita. Asiakkaat ovat tervetulleita myös Technopoliksen säännöllisesti järjestämiin tapahtumiin, kuten verkostoitumisaamuihin.

Technopolis käyttää Hermian kampuksella 100 % uusiutuvaa sähköä.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hermiankatu 6-8, 33720 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2/4
Pinta-ala
209 m2
Monitilatoimisto
16 hlö
Huonetoimisto
12 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Aditorio, kuntosali, pitopalvelu, toimitilojen suunnittelupalvelu, siivous- ym. toimitilapalvelut, muuttopalvelu, vuokrattavia toimistokalusteita

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu210 m
Bussipysäkki140 m
Juna7,4 km
Lentokenttä19,5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa