Hakutuloksiin
Slide 1 of 9
  • Technopolis Yliopistonrinne Kalevantie 2 ilmakuva
    ISOT KUVAT

Kalevantie 2 · Technopolis Yliopistonrinne

Tampere · 33100 TAMPERE

Pinta-ala275 m2
TyyppiToimistotila
Kerros5/6
KaupunkiTampere

Technopolis Yliopistonrinne tarjoaa vuokralaisille uusinta talotekniikkaa ja kattavat palvelut. Kiinteistö on valmistunut vuosina 2010-16. Erinomaiset kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autollakin. Pysäköintitilaa talon omassa hallissa sekä Hämpin parkissa.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Tasokas, valoisa ja moderni toimisto A-talon neljännessä kerroksessa. Tila, jonka ikkunat aukeavat 3 suuntaan, on pääosin avotilaa, jossa on yksi tiimihuone, taukotila ja 2 neuvotteluhuonetta sekä 3 puhelinkoppia. Tilaan mahtuu 20-30 työpistettä. Tila voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Vuokrattaviin neliöihin lisätään osuus yhteisistä tiloista.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kalevantie 2, 33100 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
5/6
Pinta-ala
275 m2
Monitilatoimisto
21 hlö
Huonetoimisto
15 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Auditorio, saunaosasto, kuntosali, pitopalvelu, toimitilojen suunnittelupalvelu, siivous- ym. toimitilapalvelut, muuttopalvelu, vuokrattavia toimistokalusteita

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki130 m
Juna650 m
Lentokenttä16 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.