Hakutuloksiin
Slide 1 of 16
  • Premise
    ISOT KUVAT

Kalevantie 2 · Technopolis Yliopistonrinne

Tampere · 33100 TAMPERE

Pinta-ala219 m2
Kerros3/6
KaupunkiTampere

Modernia toimitilaa keskeiseltä paikalta

Tämä toimistotila kiinteistön kolmannessa kerroksessa vapautuu sopimuksen mukaan.

Technopolis Yliopistonrinne tarjoaa vuokralaisille uusinta talotekniikkaa ja kattavat palvelut. Tampereen vilkkaasta keskustasta löydät viihtyisän työympäristön moderneista toimitiloista, jotka ovat valmistuneet vuosina 2010 ja 2016. Kampuksen monipuoliset palvelut, mukaanlukien kokous- ja tapahtumatilojen loistava valikoima, ovat asiakkaiden käytettävissä. Kokoustiloja löytyy pienistä ja intiimeistä muutaman henkilön huoneista 150-paikkaiseen Häggman-saliin.

Yliopistonrinteen kampuksella on myös hyvin varusteltu kuntosali ja laadukas ravintola Aleksis. Paikan helmi on tyylikäs saunaosasto, josta avautuu upea näkymä Tampereen keskustaan sekä viereiselle Tampereen Kannelle. Saunaosasto toimii myös kokous- ja tapahtumatilana.

Kampukselle on helppo saapua, sillä se sijaitsee keskeisellä paikalla, aivan Nokia Arenan vieressä. Erinomaiset kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autollakin. Pysäköintitilaa talon omassa hallissa sekä Hämpin parkissa.

Yliopistonrinteen kampus on kaikelta energiankäytöltään hiilineutraali ja kaikilla kampuksen rakennuksilla on LEED-sertifikaatti osoituksena ympäristösuorituskyvystä.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kalevantie 2, 33100 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3/6
Pinta-ala
219 m2
Monitilatoimisto
17 hlö
Huonetoimisto
12 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
LEED Certified
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Auditorio, saunaosasto, kuntosali, pitopalvelu, toimitilojen suunnittelupalvelu, siivous- ym. toimitilapalvelut, muuttopalvelu, vuokrattavia toimistokalusteita

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki130 m
Juna650 m
Lentokenttä16 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa