Hakutuloksiin
Slide 1 of 10
  • Technopolis Yliopistonrinne Kalevantie 2 ilmakuva
    ISOT KUVAT

Kalevantie 2 · Technopolis Yliopistonrinne

Tampere · 33100 TAMPERE

Pinta-ala756 m2
TyyppiToimistotila
Kerros2/6
KaupunkiTampere

Technopolis Yliopistonrinne tarjoaa vuokralaisille uusinta talotekniikkaa ja kattavat palvelut. Kiinteistö on valmistunut vuosina 2010-16. Erinomaiset kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autollakin. Pysäköintitilaa talon omassa hallissa sekä Hämpin parkissa.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Äskettäin remontoitu tasokas, valoisa toimisto Technopolis Yliopistonrinteen D-talon 2. kerroksessa. Tila on ihantellinen, 50-80 hengen tiimille. Etelään suuntautuvat ikkunat tekevät tilasta avaran ja valoisan ja rakennuksen muoto kiinnostavan. Toimistosta löytyy avotilan lisäksi neuvotteluhuoneita sekä puhelin-/skypetilaa.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kalevantie 2, 33100 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2/6
Pinta-ala
756 m2
Monitilatoimisto
57 hlö
Huonetoimisto
40 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Auditorio, saunaosasto, kuntosali, pitopalvelu, toimitilojen suunnittelupalvelu, siivous- ym. toimitilapalvelut, muuttopalvelu, vuokrattavia toimistokalusteita

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki130 m
Juna650 m
Lentokenttä16 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.