Hakutuloksiin
Slide 1 of 9
  • Premise
    ISOT KUVAT

Kalevantie 2 · Technopolis Yliopistonrinne

Tampere · 33100 TAMPERE

Pinta-ala1330 m2
TyyppiToimistotila
Kerros5/6
KaupunkiTampere

Technopolis Yliopistonrinne tarjoaa vuokralaisille uusinta talotekniikkaa ja kattavat palvelut, kuten ravintolan, monipuolisen kokouskeskuksen sekä upeat sauna- ja VIP-tilat. Kiinteistö on valmistunut vuosina 2010-16. Erinomaiset kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autollakin. Pysäköintitilaa talon omassa hallissa sekä Hämpin parkissa.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Koko 5. kerros Technopolis Yliopistonrinteen A-talossa. Talo on valmistunut 2010 ja on uusinta talotekniikkaa. Tilassa on erilaisia tilakokonaisuuksia, ja niitä on mahdollisuus muokata tarpeiden mukaisesti.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kalevantie 2, 33100 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
5/6
Pinta-ala
1330 m2
Monitilatoimisto
100 hlö
Huonetoimisto
71 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Auditorio, saunaosasto, kuntosali, pitopalvelu, toimitilojen suunnittelupalvelu, siivous- ym. toimitilapalvelut, muuttopalvelu, vuokrattavia toimistokalusteita

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki130 m
Juna650 m
Lentokenttä16 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.