Hakutuloksiin
Slide 1 of 8
  • Premise
    ISOT KUVAT

Peltokatu 34 · GO21

Tampere, Keskusta · 33100 TAMPERE

Pinta-ala1528 m2
Kerros6-8
KaupunkiTampere

GO21 - Uuden ajan toimitilat

Toimistoja ja tilajakoja suunnitellaan parhaillaan, joten nyt on mahdollisuus suunnitella yrityksellenne tulevaisuuden toimisto. Tarjoamme laadukkaasti suunniteltuja ja yksilöllisesti toteutettavia työympäristöjä 30-350 lähityöpisteen organisaatioille. Ota siis yhteyttä!

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Uuden ajan GO21 on näyttävä toimistokortteli, joka nousee paraatipaikalle Tampereen rautatieaseman viereen. Rakentaminen alkaa loppuvuonna 2021 ja uusiin toimistoihin pääsee muuttamaan loppuvuodesta 2023.

GO21 on moderni, nykypäivän korkean standarditason vaatimukset täyttävä toimistokohde. Sille haetaan jo rakennusvaiheessa LEED®-ympäristösertifikaattia ja Well-hyvinvointisertifikaattia.

Toteutettavat toimitilat ja työympäristö vastaavat nykypäivän trendiä, jossa työtä tehdään joustavasti lähi- ja etätyön yhdistelmänä. Toimistolle on helppo tulla tarpeen mukaan, ja asiakkaita voidaan kohdata yhtä lailla etänä kuin toimistolla.

GO21:n ehdoton vahvuus on keskeinen sijainti ja saavut toimistolle helposti niin omalla kyydillä kuin julkisilla kulkuvälineillä. Talon kahteen alimpaan kerrokseen tulee tilava pysäköintihalli, jossa on myös lähes 300 fillaripaikkaa työmatkapyöräilijöille. Sijainti juna-aseman välittömässä läheisyydessä on optimaalinen ja ratikkapysäkki löytyy myös läheltä.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Peltokatu 34, 33100 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
6-8
Pinta-ala
1528 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
332 - 4660 m2
Monitilatoimisto
115 hlö
Huonetoimisto
81 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
LEED Platinum
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu500m
Bussipysäkki250m
Juna300m
Lentokenttä15km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa