Hakutuloksiin
Slide 1 of 6
  • Premise
    ISOT KUVAT

Postitorvenkatu 14

Tampere, Lakalaiva · 33840 TAMPERE

Pinta-ala446 m2
Kerros1
KaupunkiTampere

Varasto- tai tuotantotila hyvällä sijainnilla

Varastotilan pinta-ala on 446 m2, josta 425 m2 on varastotilaa ja 25 m2 sosiaalitilaa. Varastotilan vapaa korkeus on 5 metriä ja lattiankantavuus 3 000 kg/m2. Tilassa on nosto-ovi ja paineilma mahdollisuus. Nosto-oven edessä on nosturi, jolla voidaan hoitaa esim. kuorma-autojen lastaus ja purku.

Postitorvenkatu 14 on teollisuus- ja varastokiinteistö, joka sijaitsee Tampereella Lakalaivan teollisuusalueella. Alueella on paljon tuotanto- ja logistiikkapainotteista yritystoimintaa. Osittain kaksikerroksinen rakennus on valmistunut vuonna 1989. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä ja helposti saavutettavalla yritysalueella valtateiden 3 ja 9 risteyksessä. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet eteläiseen Suomeen valtateiden välittömän läheisyyden vuoksi.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Postitorvenkatu 14, 33840 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Tuotanto
Kerros
1
Pinta-ala
446 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Jäähdytysjärjestelmä
On
Vapautuu
Vapaa

Tuotantotilan ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki500 m
Juna7,2 km
Lentokenttä13,3 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa