Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Rautatienkatu 21 · Tampereen Postitalo

Tampere · 33100 TAMPERE

Pinta-ala4000 m2
KaupunkiTampere

Laadukkaat uudet toimistotilat Tampereen Postitalosta!

Postitalon tilat ovat avoimia ja niissä on joustava tilajako, joka mahdollistaa erilaisten työpisteiden helpon muokkauksen ja sovittamisen erilaisiin tarpeisiin. Nykyaikaiset tilat ovat varusteltuja nykypäivän teknologialla, joka tukee monipuolista työskentelyä ja digitaalista yhteydenpitoa.

Asiakkaalle tarjotaan myös mahdollisuutta valita toimistotilalleen rakennuksen ja alueen henkeen nojautuvat sisustusarkkitehdin luomat, valmiit sisustusteemat. Vaihtoehtoina ovat Puisto, Posti tai Talo, joista jokaisella on oma uniikki tyylinsä. Suunnitelmat tarjotaan valmiina kokonaisuuksina, jotka säästävät niin asiakkaiden aikaa kuin ylimääräisiä kustannuksia. Designteemojen materiaalivalinnat on tehty kestävän rakentamisen periaatteita noudattaen.

Suunnittelussa korostetaan tilankäytön tehokkuutta ja resurssien optimointia sekä viihtyisyyttä, jotta tila palvelee mahdollisimman monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Suunnittelussa pyritään myös heijastamaan organisaation kulttuuria ja brändiä, mikä luo tunnistettavan ja inspiroivan ilmapiirin.

Tampereen Postitalona tunnettu Rautatienkatu 21 tarjoaa monipuolisia toimitilaratkaisuja huippupaikalla Tampereen ydinkeskustassa. Kiinteistössä on parhaillaan käynnissä täydellinen saneeraus, jossa Postitaloon valmistuu tarkoin harkittu ja raikas kokonaisuus: industiaalista rouheutta yhdistettynä uusittuihin, laadukkaisiin elementteihin.

Keskeisen sijaintinsa vuoksi Postitalolle on vaivatonta saapua. Alueella on runsaasti pysäköintitilaa sekä henkilökunnalle että asiakkaille. Monipuoliset palvelut, aina rakennuksessa palvelevasta ruokakaupasta ravintolaan ja vieressä sijaitsevan Hämeenkadun tarjoamiin palveluihin, mahdollistavat sujuvaa työelämää ja helppoa asiointia työpäivän lomassa. Keskustan vilskeen vastapainoksi ikkunoista avautuvat vehreät näkymät rauhalliseen, 1930-luvulta peräisin olevaan Posteljooninpuistoon.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Rautatienkatu 21, 33100 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila
Pinta-ala
4000 m2
Monitilatoimisto
301 hlö
Huonetoimisto
212 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
01.01.2025

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kohteen yhteydessä toimii päivittäistavarakauppa, ravintola sekä hotelli. Lisäksi kaikki Tampereen keskustan palvelut lähellä.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu170 m
Bussipysäkki170 m
Juna170 m
Lentokenttä18 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa