Hakutuloksiin
Slide 1 of 5
  • Premise
    ISOT KUVAT

Saavutustenkatu 5

Tampere · 33720 TAMPERE

Pinta-ala3950 m2
Kerros1
KaupunkiTampere

UUDISKOHDE: tuotanto-, varasto- ja toimistotilaa Hervannassa

Rakennetaan laadukasta ja energiatehokasta tuotanto-, varasto- ja toimistotilaa 3 950 m². Näihin liittyviä myymälätiloja voidaan rakentaa 20 % sallitusta kerrosalasta.

Saavutustentie 5 tontti sijaitsee Hervannassa. 50 vuotta täyttänyt Hervanta houkuttelee Tampereen ja lähialueen yrityksiä. Tampereen Yliopisto on vain muutaman sadan metrin päässä ja alueella on useita teknologia-alan yrityksiä.

Tontille on helppo tulla autolla hyvien yhteyksien vuoksi. Suunnitteluvaiheessa huomioidaan myös yrityksen parkkitilatarpeet. Lisäksi tontin edestä kulkevat Tampereen seudun joukkoliikenteen bussinumerot 13, 19, 36 ja 38. Mahdollistaen hyvät julkiset yhteydet mm. Tampereen keskustaan sekä Tampereen ympäristökuntiin.

Alueella toimii useita eri alojen toimijoita sekä paljon teknologia-alan yrityksiä mm. Modulight Oyj, Grundium Oy, Ice lab, Vincit, M-Files Oy, Xiaomi Finland Oy ja Wirepas. Lisäksi muutaman minuutin päässä on Hervannan liikekeskittymä, josta löytyvät mm. S-market, Normal, apteekki sekä monipuolinen tarjonta ravintoloita.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Saavutustenkatu 5, 33720 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Toimistotila, Liiketila, Varasto/Logistiikka
Kerros
1
Pinta-ala
3950 m2
Monitilatoimisto
297 hlö
Huonetoimisto
209 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
31.12.2024

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki140 m
Juna9 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa