Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Satakunnankatu 18 A · Finlaysonin alue - Media 54

Tampere · 33210 TAMPERE

Pinta-ala383 m2
Kerros1
KaupunkiTampere

Valoisaa katutason liiketilaa Finlaysonin alueella

Media 54 -rakennuksen katutasossa valoisa liiketila hyvällä sijainnilla Finlayson Meetings -kokous- ja tapahtumakeskuksen vieressä. Isoista ikkunoista upeat maisemat Tammerkoskelle. Tila vuokrataan ensisijaisesti liiketilaksi (esimerkiksi myymälä, parturi-kampaamo, kauneushoitola tms.). Muutostöillä soveltuu myös ravintola- tai kahvilatilaksi.

Perinteikäs Finlaysonin alue on vireä liike-elämän, vapaa-ajan ja kulttuuritapahtumien keskus, jossa toimivissa yli 100 yrityksessä työskentelee ja asioi päivittäin tuhansia ihmisiä. Alueen useat ravintolat ja kahvilat mahdollistavat maukkaat lounas- ja kahvihetket. Finlaysonin alueen vanhat tehdasrakennukset tarjoavat yrityksellesi uniikin toimintaympäristön Tammerkosken maisemissa. Alueen rakennukset ovat BREEAM In-Use -ympäristösertifioituja. Finlaysonin alue on helposti saavutettavissa omalla autolla, julkisin kulkuvälinein ja kevyellä liikenteellä. Keskustori ja rautatieasema ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Satakunnankatu 18 A, 33210 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
1
Pinta-ala
383 m2

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Liiketilan ominaisuudet

Kahvila- ja ravintolatilat
Kyllä
Katutason liiketila
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu450 m
Bussipysäkki220 m
Juna1 km
Lentokenttä21 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa