Hakutuloksiin
Slide 1 of 5
  • Premise
    ISOT KUVAT

Suokorvenkatu 2

Tampere · 33400 TAMPERE

Pinta-ala8900 m2
Kerros1
KaupunkiTampere

UUDISKOHDE: laadukasta tuotanto- ja varastotila keskelle vilkasta kauppakeskittymää

Rakennetaan laadukasta ja energiatehokasta tuotanto- ja varastotilaa 500-8900 m² sekä näihin liittyvää liike- ja toimistotilaa 15 % sallitusta kerrosalasta. Rakentaminen sopimuksen mukaan.

Osoitteessa Suokorvenkatu 2 sijaitseva tontti on logistisesti loistavalla sijainnilla keskellä Lielahden kauppakeskittymää. Tontille on helppo tulla autolla hyvien liikenneyhteyksien vuoksi. Suunnitteluvaiheessa huomioidaan myös yrityksen parkkitilatarpeet. Lisäksi viereiseltä Myllypuronkadulta kulkee Tampereen seudun joukkoliikenteen bussinumerot 12 ja 28 sekä tontin läheisyydestä Teivaalantieltä bussinumero 12, mahdollistaen hyvät julkiset yhteydet mm. Tampereen keskustaan sekä Tampereen ympäristökuntiin.

Yli 130 yrityksen alue on Tampereen merkittävimpiä kaupan keskittymiä. Suokorvenkadulle, tonttia vastapäätä valmistui keväällä 2023 uudet toimitilat IKH:lle sekä Suomen Autohuollolle. Tontin takana toimii Padel Tampere, Tampereen voimistelijat ry ja Titry ry. Tontti on keskellä kehittyvää kaupunginosaa, jossa on runsaasti erilaisia yrityksiä ja palveluita. Alueelta löytyy paljon mm. tavarataloja, kauppoja, ravintoloita, toimistoja ja teollisuutta, esimerkiksi Prisma, Motonet, XXL, Citymarket, Puuilo, Tampereen AutoCenter, Veho ja Gigantti.

Tampereen kaupunki investoi alueelle tekosaarella, kymmenillä tuhansilla neliömetreillä sekä raitiovaunulla, jonka on tarkoitus aloittaa muutaman vuoden kuluttua.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Suokorvenkatu 2, 33400 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
1
Pinta-ala
8900 m2
Pinta-ala (Tuotantotila)
500 - 8900 m2
Pinta-ala (Logistiikka/Varasto)
500 - 8900 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
01.01.2025

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki500 m
Juna2,6 km
Lentokenttä20 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa