Hakutuloksiin
Slide 1 of 8
  • Premise
    ISOT KUVAT

Taninkatu 7

Tampere · 33400 TAMPERE

Pinta-ala1065 m2
Kerros1/1
KaupunkiTampere

Muuttovalmis liiketila Tampereen Lielahdessa

Katutason teräsrakenteisessa liiketilassa on myymälätilan lisäksi toimistotilaa, keittiö, omat wc-tilat ja siivouskomero. Koko julkisivun kattava ikkunapinta ja 4,8 metrin vapaa korkeus tekevät tilasta erittäin valoisan. Edustavassa liiketilassa on energiatehokkuusluokka A, BREEAM-sertifikaatti, kauko- ja maalämpö sekä hallitiloissa tuloilman viilennys maalämmöllä. Lisäksi kiinteistössä on kattava jätteiden lajittelupiste.

Vuonna 2017 valmistunut rakennus sijaitsee Länsi-Tampereen kauppakeskittymässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Rakennuksen edessä on ilmainen ja erittäin tilava parkkialue asiakkaille. Henkilökunnan pysäköintialue löytyy rakennuksen takaa. Pihasta löytyy myös sähköauton latauspaikka. Bussiyhteydet Taninkadulle ovat loistavat. Tampereen seudun joukkoliikenteen bussinumerot 14, 28 ja 80 A, B ja C kulkevat liiketilan läheisyydestä mahdollistaen hyvät julkiset yhteydet Tampereen keskustaan sekä Tampereen ympäristökuntiin.

Alueella on paljon mm. tavarataloja, kauppoja, ravintoloita, toimistoja ja teollisuutta esimerkiksi Prisma, Motonet, XXL, Citymarket, Puuilo, Tampereen AutoCenter, Veho ja Gigantti.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Taninkatu 7, 33400 TAMPERE
Kaupunki
Tampere
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
1/1
Pinta-ala
1065 m2

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
A
Tietoliikenneyhteydet
Valokuitu
Vapautuu
Vapaa

Liiketilan ominaisuudet

Katutason liiketila
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki450 m
Juna2,1 km
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa