Hakutuloksiin
Slide 1 of 4
  • Premise
    ISOT KUVAT

Kristiinankatu 8 · Centrum

Turku · 20100 TURKU

Pinta-ala2074 m2
Kerros2/3
KaupunkiTurku

Liiketilaa Centrumin toisessa kerroksessa

Toisen kerroksen liiketilaa. Sisäänkäynti toiseen kerrokseen tapahtuu K-Supermarketin yhteydessä sijaitsevien liukuportaiden kautta. Tarvittaessa on mahdollista vuokrata myös 470,5 m² lisää tilaa 1. kerroksesta. Kellarissa on tarjolla erikseen vuokrattavia varastotiloja. Kysy lisätietoja ja sovi tutustuminen tilaan!

Turun Kristiinankatu 8 on suosittu liikekiinteistö, Centrum, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Turun keskustassa lähellä Hansakorttelia ja Kauppatoria. Liikekeskus on uudistettu täysin vuonna 2011. Kiinteistö on saavuttanut kansainvälisen BREEAM-järjestelmän mukaisen vastuullisuussertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus kiinteistön ympäristö- ja käyttäjäystävällisyydestä sekä hyvästä energiatehokkuudesta.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kristiinankatu 8, 20100 TURKU
Kaupunki
Turku
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
2/3
Pinta-ala
2074 m2

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Liiketilan ominaisuudet

Tila kauppakeskuksessa
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki110 m
Juna850 m
Lentokenttä9 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa