Hakutuloksiin
Slide 1 of 4
  • Premise
    ISOT KUVAT

Pysäkkikuja 1

Tuusula · 04300 TUUSULA

Pinta-ala8297 m2
KaupunkiTuusula

Liikerakennus vapaana Hyrylässä Tuusulan ydinkeskustassa

Hyrylän keskustassa Tuusulassa vapaana liikerakennus, joka soveltuu erinomaisesti esim. ravintola-, kuntosali- tai kaupan alan yrittäjälle. Tähän noin 8.300 m². kokonaisuuteen sisältyy pääsisäänkäyntikerroksen liiketila n. 3.470 m² ja kellarikerroksen autohalli + sosiaalitilat n. 4.700 m² sekä 2. kerroksessa muutama toimistohuone ja taukotiloja, yht. 500 m². Tila on vuokrattavissa myös pienemmissä osisssa.

Kellarikerroksen hallissa on yhteensä 137 pysäköintipaikkaa ja pihalla 20 paikkaa. Takapihalla on tilava lastauslaituri. Rakennuksen tiloja on mahdollista muokata useammallekin toimijalle sopiviksi. Rakennuksessa on toiminut aiemmin S-Market.

Kohde sijaitsee aivan Hyrylän keskustassa, ja sen lähellä sijaitsee laajalti palveluita, kuten bussipysäkki, uimahalli, K-Supermarket ja useita pienliikkeitä ja kahviloita/ravintoloita.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Pysäkkikuja 1, 04300 TUUSULA
Kaupunki
Tuusula
Tilatyyppi
Liiketila
Pinta-ala
8297 m2
Pinta-ala (Liiketila)
500 - 8297 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Liiketilan ominaisuudet

Kahvila- ja ravintolatilat
Kyllä
Terveys- ja hyvinvointitilat
Kyllä
Katutason liiketila
Kyllä

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa