Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Karhumäenkuja 1 · Mondo Village

Veromiehenkylä, Aviapolis · 01530 VANTAA

Pinta-ala8500 m2
KaupunkiVantaa

Hyvinvointia arkeen Aviapoliksessa

Mondo Village rakentuu pääkaupunki-seudun nopeimmin kehittyvän työpaikka-alueen sydämeen, Vantaan Aviapolikseen. Alueen vetovoima on houkutellut paikalle jo pitkään menestyviä kansainvälisiä yrityksiä.

Mondo tarjoaa valmistuttuaan viihtyisät toimitilat jopa 2 400 työntekijälle. Yksilölliset tilaratkaisut toteutetaan joustavasti kunkin yrityksen organisaatiota tukemaan ja tilat myös elävät yrityksen tarpeiden mukaan.

Lentokentän läheisyys on jo sinänsä monelle yritykselle itseisarvo. Mondoon suunnitellaan käyttäjien toiveita ja tarpeita vastaava monipuolinen palveluverkosto. Palveluissa panostetaan yritysten hyvinvointiin ja mahdollisuuksiin edistää työtehokkuutta. Peruspalveluita ovat mm. aula- ja vastaanottopalvelut sekä ravintola- ja cateringpalvelut.

Kauppakeskus Jumbo sijaitsee n. 2 kilometrin päässä. Lentokenttä sijaitsee aivan Mondon vieressä ja kehäradan Aviapoliksen asema on kävelymatkan päässä toimistotaloista. Monet bussilinjat ajavat läheltä ja tiloihin on helppo tulla niin omalla autolla kuin kevyen liikenteen. Autoilijoita varten suunnitteilla on runsaat ja hyvät pysäköintitilat. Reippailijoita varten rakennetaan hyvät pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat.

Uudet tilat kuluttavat merkittävästi vähemmän energiaa kuin vanhat. Mondon moderni talotekniikka suunnitellaan juuri tarpeiden mukaan. Mondo tullaan sertifioimaan kansainvälisen BREEAM-ympäristöluokitusjärjestelmän mukaisesti.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Karhumäenkuja 1, 01530 VEROMIEHENKYLÄ
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotila
Pinta-ala
8500 m2
Monitilatoimisto
638 hlö
Huonetoimisto
449 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Excellent
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilö- ja tavarahissi
Jäähdytysjärjestelmä
On
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki100m
Juna200m
Lentokenttä1km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa