Hakutuloksiin
Slide 1 of 12
  • Premise
    ISOT KUVAT

Koivuvaarankuja 2 · Ärrävaara

Hämevaara · 01640 VANTAA

Pinta-ala2086 m2
KaupunkiVantaa

Monipuolista varastotilaa Ärrävaarassa Vihdintien välittömässä läheisyydessä

Korkeaa varastotilaa (7,5m vapaa korkeus) noin 1721 m². Lisäksi matalampaa varastoa (vapaa korkeus noin 3,5 m) noin 365 m². Lastauslaituri läpiajettavalla ja katetelulla lastausalueeella. Ärrävaarasta myös vuokrattavissa business-park tason palveluilla toimistoa alkaen 200 m².

Ärrävaara sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, Vihdintien välittömässä läheisyydessä ja lyhyen ajomatkan päässä Kehä I:lta ja Kehä III:lta. Myyrmäen palvelut sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä.

Ärrävaaraan pääsee helposti linja-autoilla Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta bussipysäkkien sijaitessa Ärrävaaran edustalla. Myös Myyrmäen juna-asemalle pääsee kätevästi bussilla. Lisäksi Ärrävaara on helposti saavutettavissa autolla ja kiinteistöllä on tarjolla runsaasti vuokrattavia autopaikkoja.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Koivuvaarankuja 2, 01640 HÄMEVAARA
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka
Pinta-ala
2086 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki200 m
Juna3,0 km
Lentokenttä14,3 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa