Hakutuloksiin
Slide 1 of 11
  • Premise
    ISOT KUVAT

Luhtaanmäentie 69

Keimola · 01750 VANTAA

Pinta-ala2000 m2
Kerros1/2
KaupunkiVantaa

Sisäänajettava varasto-/tuotantotila Hämenlinnanväylän varrella

Sisäänajettava asfalttipintainen varasto- tai tuotantotila. Kolme taitto-ovea (leveys 3,95 m, korkeus 4,49 m), jotka voidaan tarvittaessa vaihtaa nosto-oviksi. Tukeva parvirakennelma noin 300 m² per kerros, 1. kerros korkeudeltaan noin 2,2 m. Parvi voidaan purkaa tarvittaessa. Lisäksi toimistotilaa, keittiö, wc:t ja suihku.

Luhtaanmäentie 67-69:ssa sijaitseva kiinteistö on rakennettu vuonna 1970. Paikallinen linja-autoyrittäjä rakennutti kiinteistön linja-autovarikokseen Hämeenlinnanväylän läheisyyteen. Nykyään kiinteistö on useiden eri yritysten toimipaikka. Kiinteistön noin 4300 m² palvelevat niin kansallista kulttuuria kuin alkuperäistä käyttötarkoitustakin, linja-autoliikennettä.

Kiinteistöstä vuokrataan hallitilaa (varasto- tai tuotantotilaa) sekä lisäksi toimistotilaa. Pihalle voi paikoittaa autoja. Klaukkalan palvelut ovat lähistöllä.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Luhtaanmäentie 69, 01750 KEIMOLA
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
1/2
Pinta-ala
2000 m2
Pinta-ala (Tuotantotila)
800 - 2000 m2
Pinta-ala (Logistiikka/Varasto)
800 - 2000 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki400 m
Juna5,5 km
Lentokenttä14,5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa