Hakutuloksiin
Slide 1 of 9
  • Premise
    ISOT KUVAT

Pavintie 3-7

Itä-Hakkila · 01260 VANTAA

Pinta-ala5590 m2
Kerros1/3
KaupunkiVantaa

Vapaata varasto- ja toimistotilaa näkyvällä paikalla Lahden moottoritien varrella

Korkeaa (8 metriä) ja avaraa hallitilaa, joka soveltuu ensisijaisesti logistiikka- sekä varastokäyttöön. Hallissa on lastaustaskut ja se on sisäänajettava. Tilassa on valmiina sprinkleröidyt varastohyllyt. Lisäksi tilaan kuuluu omat tauko- ja pukuhuonetilat. . Mahdollisuus vuokrata toimistotiloja viereisestä rakennuksesta.

Pihakäyttösuunnitelman mukaiset parkkipaikat (ulkona) ovat käytettävissä. Halli 5B:n pohjakerroksesta on mahdollisuus vuokrata pysäköintipaikkoja lämpimästä sisähallista. Lastaustaskujen ovikoot ovat vakiot. Lastaustaskuissa on sillat. Tilassa on hiekanerotuskaivot. Lattiankantavuus on n. 5.000,0 kg/m². Lastaustaskuissa on sillat, koneellinen ilmanvaihto. Toimisto-osassa on viilennys.

Pavintie 3-7 kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Lahden moottoritien varressa Vantaan Itä-Hakkilassa. Kiinteistössä on kolme varastorakennusta, jotka ovat pohjiltaan selkeitä ja joissa varastohyllyt ovat jo valmiina. Varastotilojen lisäksi kiinteistöltä löytyy erillinen toimistorakennus, joka on joustavasti räätälöitävissä käyttäjien tarpeisiin. Kiinteistön avaralle ja isolle pihalle on helppo tulla raskaallakin kalustolla. Erikseen vuokrattavissa pysäköintipaikkoja lämpimästä hallista.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Pavintie 3-7, 01260 ITÄ-HAKKILA
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
1/3
Pinta-ala
5590 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
01.06.2023

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Nosto-ovet
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Tuotantotilan ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä
Lattian kantavuus
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki200 m
Juna5,3 km
Lentokenttä12,1 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa