Hakutuloksiin
Slide 1 of 14
  • Premise
    ISOT KUVAT

Pavintie 3-7

Itä-Hakkila · 01260 VANTAA

Pinta-ala1040 m2
Kerros1-2/3
KaupunkiVantaa

Vapaata varasto- ja toimistotilaa näkyvällä paikalla Lahden moottoritien varrella

Muunneltavissa olevaa toimistotilaa kahdessa kerroksessa. Toimitiloissa ei ole useita kantavia seiniä, joten tilojen uudelleenjärjestelyt ovat helppo toteuttaa. Toimitilat ovat alkuperäiset, pintoja voidaan uusia vuokrausta vastaan. Molempien toimistokerrosten pohjoispäissä sijaitsevat saunalliset sosiaalitilat.

Molemmat kerrokset ovat pääostin tehtävissä avotoimistoksi tai erillistiloiksi. Rakennuksen päissä olevat portaikot mahdollistavat kerrosten jakamisen kahteen tai jopa neljään osaan. Toimistorakennus sijaitsee hallien 5 A ja 5 B välissä, mikä on helppo hyödyntää ko. hallien käytössä. Toimistorakennuksesta on kulku sisäkautta halleihin 5AB sekä lämpimään pysäköintihalliin (Halli 5B:n pohjakerroksessa).

Pihankäyttösuunnitelman mukaiset p-paikat (ulkona) on käytettävissä. Halli 5 B:n pohjakerroksesta on mahdollisuus vuokrata pysäköintipaikkoja lämpimästä sisähallista.

Pavintie 3-7 kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Lahden moottoritien varressa Vantaan Itä-Hakkilassa. Kiinteistössä on kolme varastorakennusta, jotka ovat pohjiltaan selkeitä ja joissa varastohyllyt ovat jo valmiina. Varastotilojen lisäksi kiinteistöltä löytyy erillinen toimistorakennus, joka on joustavasti räätälöitävissä käyttäjien tarpeisiin. Kiinteistön avaralle ja isolle pihalle on helppo tulla raskaallakin kalustolla. Erikseen vuokrattavissa pysäköintipaikkoja lämpimästä hallista.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Pavintie 3-7, 01260 ITÄ-HAKKILA
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
1-2/3
Pinta-ala
1040 m2
Monitilatoimisto
79 hlö
Huonetoimisto
55 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki200 m
Juna4 km
Lentokenttä7 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa