Hakutuloksiin
Slide 1 of 7
  • Premise
    ISOT KUVAT

Pavintie 3-7

Itä-Hakkila · 01260 VANTAA

Pinta-ala5900 m2
KerrosK/3
KaupunkiVantaa

Vapaata varasto- ja toimistotilaa näkyvällä paikalla Lahden moottoritien varrella

Noin 3 metriä korkeaa sisäänajettavaa tilaa kellarikerroksessa. Tila on parkkihallia, mutta se soveltuu tapauskohtaisesti esimerkiksi kevyeen varastointiin. Tila voidaan jakaa pienempiin osiin alkaen 1093 m² sisältäen yhteiskäyttötilat +15%. Kellaritilassa ei ole ikkunoita. Hallin yhteydessä on toimisto-osa, josta vuokrattavissa toimistotilaa sopimuksen mukaan.

Pavintie 3-7 kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Lahden moottoritien varressa Vantaan Itä-Hakkilassa. Kiinteistössä on kolme varastorakennusta, jotka ovat pohjiltaan selkeitä ja joissa varastohyllyt ovat jo valmiina. Varastotilojen lisäksi kiinteistöltä löytyy erillinen toimistorakennus, joka on joustavasti räätälöitävissä käyttäjien tarpeisiin. Kiinteistön avaralle ja isolle pihalle on helppo tulla raskaallakin kalustolla. Erikseen vuokrattavissa pysäköintipaikkoja lämpimästä hallista.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Pavintie 3-7, 01260 ITÄ-HAKKILA
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
K/3
Pinta-ala
5900 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Varaston ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä

Tuotantotilan ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki200 m
Juna5,3 km
Lentokenttä12,1 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa