Hakutuloksiin
Slide 1 of 1
  • Honkanummentie 7 Pavintie 3-7 ilmakuva
    ISOT KUVAT

Pavintie 3-7

Itä-Hakkila · 01260 VANTAA

Pinta-ala6840 m2
TyypitVarasto/Logistiikka, Tuotanto
KerrosK/3
KaupunkiVantaa

Vapaata varasto- ja toimistotilaa näkyvällä paikalla Lahden moottoritien varrella

Pavintie 3-7 kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Lahden moottoritien varressa Vantaan Itä-Hakkilassa. Kiinteistössä on kolme varastorakennusta, jotka ovat pohjiltaan selkeitä ja joissa varastohyllyt ovat jo valmiina. Varastotilojen lisäksi kiinteistöltä löytyy erillinen toimistorakennus, joka on joustavasti räätälöitävissä käyttäjien tarpeisiin. Kiinteistön avaralle ja isolle pihalle on helppo tulla raskaallakin kalustolla. Erikseen vuokrattavissa pysäköintipaikkoja lämpimästä hallista.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Noin 3 metriä korkeaa sisäänajettavaa tilaa kellarikerroksessa. Soveltuu esimerkiksi kevyeen varastointiin. Tila voidaan jakaa pienempiin osiin: 2261m2, 1093 m2, 565 m2, 437 m2, 222 m2 sisältäen yhteistilat +15%. Kellaritilassa ei ole ikkunoita. Hallin yhteydessä on toimisto-osa, josta vuokrattavissa toimistotilaa sopimuksen mukaan.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Pavintie 3-7, 01260 ITÄ-HAKKILA
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
K/3
Pinta-ala
6840 m2

Varaston ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä

Tuotantotilan ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki200 m
Juna5,3 km
Lentokenttä12,1 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa
Newsec toimitilavuokraus kuva
Newsec toimitilavuokraus